Werners Gode Råd

 • Skrevet af Louise Werner den 20 sep 2021
  Boligsiden.dk har lavet en spændende afstemning omkring brugernes velvillighed til at pendle længere til job efter corona. Faktisk så vil 4 ud af 10 bruger gerne pendle lidt længere efter corona. Det er jo spændende for vores område i Faxe- & Stevns kommune. Vi faldt over denne afstemning, da vi også oplever, at der er en del tilflyttere til området som er i den arbejdsdygtige alder og derfor er i fuld vigør på arbejdsmarkedet.

  Læs mere • Skrevet af Louise Werner den 22 jul 2021
  Det er vigtigt at have helt styr på love og regler for carporte, garager, udhuse og andre sekundære bygninger, inden du går i gang med at bygge. Der gælder dog andre regler for pavilloner, lysthuse, udestuer og vinterhaver.

  Læs mere • Skrevet af Louise Werner den 11 jun 2021
  Som sælger kan du sikre dig mod fremtidige erstatningskrav fra køber, hvis du har fået udarbejdet en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport for ejendommen, indhentet et ejerskifteforsikringstilbud og tilbyder køber, at betale halvdelen af det billigste fremlagte ejerskifteforsikringstilbud. Tilstands- & el-rapporten er nemlig grundlaget for ejerskifteforsikringstilbuddet.

  Læs mere • Skrevet af Louise Werner den 27 maj 2021
  Sommerhusmarkedet er det seneste år eksploderet. Vi har været / er igennem en corona-pandemi, som har bevirket, at vi har måtte holde os inden for landets grænser. I vores optik har vi danskere altid været gode til at værdsætte og gå op i de danske somre og sætte pris på en gang jordbær med fløde en lun sommeraften.

  Læs mere • Skrevet af Louise Werner den 12 apr 2021
  Til dig der overvejer at sælge din ejendom og ønsker at bruge kræfterne rigtigt ift. prioritering af forbedringer – så har vi et par gode råd her.   Førstehåndsindtrykket

  Læs mere • Skrevet af Mads Werner den 12 apr 2021
  Mange boligsælgere har en lille drøm om at få fikset lidt småting her og der inden et salg. Det kan være en god ide på flere måder.

  Læs mere • Skrevet af Mads Werner den 12 apr 2021
  Det kommer tit og ofte bag på mange, at det kan være en krævende proces at sætte sit hus til salg. Ofte er der mange følelser forbundet med et hussalg. Det kan være glædelige, men også mindre glædelige omstændigheder. Ikke nok med at følelsesregistret kan være påvirket, så er der også en del praktik der skal gå op i en højere enhed. Derfor er det vigtigt at have en hjælpsom, dygtig og ikke mindst forstående ejendomsmægler på sidelinjen. Det er ikke altid at ejendomsmæglere tænker over, hvor krævende og uoverskueligt det kan være at sælge sin bolig.  

  Læs mere