Sælg din bolig sammen med os

Vi har i lang tid haft en drøm om at skabe en unik ejendomsmæglerforretning sammen. Det har vi fordi vi mener og tror på, at vi kan tilføje boligmarkedet noget særligt. Noget branchen trænger til.

Før i tiden gik man blot ned til den lokale ejendomsmægler i byen, og her gav man et håndslag på et kommende samarbejde. Dengang handlede det om tillid og relationer. Det ser vi desværre ikke meget af længere. Nu er det hele så godt som digitaliseret, og kunderne er et sagsnummer hos de store kæder.
Det vil vi gøre op med.

Altså ikke digitaliseringen, for det er fremtiden. Det er smart, hurtigt og enkelt. Vi vil dog have den personlige, nærværende og menneskelige relation til kunderne tilbage, men i kombination med den moderne teknologi. Vi vil kombinere den nye digitale udvikling med de gamle, lokale og gode mæglerværdier.

Vi er engagerede ejendomsmæglere, som involverer os i lokalområdet. Hos os er du ikke et nummer i rækken. Du er en relation, som vi ønsker at værne om, og som vi med glæde vil møde i det lokale supermarked. Vi møder alle kunder i øjenhøjde uanset om du skal sælge din villa, dit sommerhus, din ejerlejlighed eller dit landsted. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi elsker at formidle alt - lige fra håndværkertilbuddet til det unikke liebhaveri.

Vi kender området til fingerspidserne, og vi ved hvad der rør sig i Faxe, Faxe Ladeplads, Karise, Rønnede, Præstø og på hele Stevns. Vi tror på mere personlighed, mere nærvær, mere flid, bedre kvalitet, nytænkning og en tårnhøj kundeservice. Det er vores ambition, at du som kunde får denne oplevelse ved mødet med Werner Boliger. 
Vi er her for dig, og vi gør os umage hver dag – for det er dine boligdrømme, det handler om!

Bestil en uforpligtende salgsvurdering her

Det er naturligvis gratis at få din bolig vurderet hos os!