Forbedringer der bør prioriteres

Forbedring af din bolig
Til dig der overvejer at sælge din ejendom og ønsker at bruge kræfterne rigtigt ift. prioritering af forbedringer – så har vi et par gode råd her.
 
Førstehåndsindtrykket
Start med at stil dig på vejen forenden af din indkørsel og kig ind på din ejendom. Er der noget der ”støjer” eller springer i øjnene ved første øjekast? Det kan fx være at malingen skaller af på nogle af vinduerne, det kan være at der er faldet noget puds / sokkelmaling af soklen eller at hegnet til den ene nabo falder til den ene side. Sådanne forbedringer er nemt at klare på en weekend og koster ikke en herregård. Det vil derimod gøre en verden til forskel for førstehåndsindtrykket af boligen.
 
El-delen
En andet godt råd er at sørge for, at der ikke hænger synlige ledninger fremme eller er lavet interimistiske løsninger især på el-delen. Køber forbinder el-forbedringer som en bekostelig affære, og vil naturligvis skabe tvivl til den generelle el-løsning i hele ejendommen, hvis der er nogle rum / hjørner som halter.
 
Den røde tråd
I salgsøjemed er det vigtigt, at man fornemmer den røde tråd inde i boligen. Det skaber ro for købers øje og medvirker til, at køber straks udgår de store renoveringstanker. Det er meget naturligt, at vi boligejere moderniserer et rum ad gangen. Rom blev nemlig ikke bygget på en dag. Men når huset skal sælges, så kan det hænde, at stue og køkken fremstår nyt og lækkert med hvide gipslofter, hvorimod gang, entre og værelser stadig har trælofter. For at bringe den røde tråd videre, vil det være en nem og billig løsning, at male trælofterne hvide og på den måde forbinde alle husets rum. Mere skal der ikke til. Hvis du føler at dit hjem mangler den røde tråd og har brug for et godt råd, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hos Werner Boliger er gode råd IKKE dyre 😊
Indsendt af Louise Werner den 12 apr 2021