Velindrettet og velholdt etplansvilla i Faxe

På en fredelig, stille vej i Faxe ligger denne fine og velholdte etplansvilla, hvor I kan se frem til en velkomponeret planløsning med blandt andet fem værelser og et stort, åbent opholdsrum. Beliggenheden er god med korte afstande til både bymidten og hverdagens fornødenheder, og haven er anlagt i en nem, vedligeholdelseslet stil. Velkommen til.

Adressen hedder Solvænget 8, og fra jeres kommende bopæl kan I nå skole, pasningstilbud og indkøb inden for en radius af bare halvanden kilometer. I er ligeledes ikke langt fra udmærkede idrætsfaciliteter og grønne, rekreative arealer ved eksempelvis Mølleskoven. Bemærk også, at togstationen hurtigt kan nås på cykel.

Ejendommen blev opført i 1966, og siden 2012 er der løbende foretaget væsentlige ændringer og istandsættelser. I de seneste år inkluderer det modernisering af bryggerset i 2017, og efterfølgende er der udført udvendigt malerarbejde.

Beboelsesarealet er på 165 kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der fortsætter til en fordelingsgang. Fra denne er der adgang til alle husets fem værelser, et gæstetoilet, et badeværelse og det fine bryggers med egen indgang.

Hjemmets primære opholdsrum udgøres af stuen og køkkenet, der er arrangeret i åben forbindelse. Køkkenskabene er hvide, lågerne er glatte og bordpladerne matcher gulvet. Ind ad de brede vinduer modtages et fortrinligt lysindfald, og i kraft af rummets størrelse er der adskillige indretningsmuligheder.

På begge sider af huset er der etableret terrasser, så I altid kan finde en plet med sol. Grundens knap 1.000 kvadratmeter er forsynet med en græsplæne, dekorativ beplantning og en rummelig garage. I forlængelse af sidstnævnte kan cyklerne parkeres i det åbne skur.

Kontakt os for en fremvisning.