Etplansvilla med udsigt til marker i Stubberup

I et roligt område ud til gadekæret og med udsigt til marker ligger denne etplansvilla i Stubberup og venter på nye ejere. Her får I et hus med mange muligheder, og I kan vælge at flytte ind i huset, som det er, renovere eller rive ned og bygge nyt. Udenfor er der en fin, nem have, og der er kort afstand til hverdagens fornødenheder.

Ejendommen er opført i 1960 og er forsynet med nye vinduer i 2016. Huset fremstår generelt i original stand, og I træder over dørtærsklen til 71 velindrettede kvadratmeter, som er oplagt til singlen, parret såvel som den lille familie.

Værd at fremhæve er især den rummelige stue, som modtager et dejligt lysindfald fra vinduespartierne. Her er der plads til både spisebord og sofaarrangement, og i vintermånederne skaber brændeovnen en hyggelig atmosfære. Om sommeren kan I stille havedøren på vid gab, hvilket udvider stuen til den ene terrasse.

På den anden side af stuevæggen udfolder et mindre køkken sig, og man kommer hurtigt til at drømme om det skønne opholdsmiljø, som kan skabes, hvis de to rum bliver lagt sammen.

Videre møder I to værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse med integrerede skabe til opbevaring. Derudover får I et badeværelse og et gæstetoilet, og afslutningsvis er der et disponibelt rum samt et bryggers med egen indgang og mulighed for vaskefaciliteter.

Udenfor er der en nem have, og sommeren kan nydes på de to terrasser, som sikrer solen fra middag og resten af dagen.

Fra adressen når I skoven indenfor 550 meter, og busstoppested, Faxe Syd Station, daginstitution, Østskolen og indkøb er i en radius af to kilometer.

Er det jeres nye hjem? Så ring for en fremvisning allerede i dag.