Velholdt villa med formidabel kælder på lukket villavej

I et roligt kvarter i udkanten af stationsbyen Karise ligger denne skønne gulstensvilla og venter på nye ejere. Her får du et flot parcelhus med fuld kælder, der er løbende renoveret og er i god stand. Huset ligger tilmed tæt på både skov og skole og danner dermed fine rammer for familielivet.

Ejendommen på 202 etagemeter har gennemgået flere renoveringer, der gør, at huset fremstår i sin bedste alder. Kælderen er fuldstændig istandsat med gulvvarme, Troldtekt-lofter og dræn, og her er desuden etableret en lydtæt biograf til filmaftenerne. Derudover kan nævnes, at taget er udskiftet i 2018 og der er lavet kloakseparation.

Pladsen er godt udnyttet i stueetagen, hvor I finder to fine værelser, et elegant badeværelse, et køkken og det store opholdsmiljø. I stuen er der et flot lysindfald via sydvendte vinduespartier, der skaber et fornemt rum til både spisning og afslapning. Herfra er der udgang til det store terrassemiljø.

Den fantastiske kælder er velindrettet og byder udover biografen på et stort værksted, et walk-in-closet, et bryggers, et depot og tre disponible rum.

Udenfor får I fantastiske betingelser for at nyde det gode vejr, da I får flere velholdte terrassemiljøer. I forbindelse med stuen har I en overdækket terrasse med plads til havemøbler og grill, og følger I terrasen ud, er der lavet flere charmerende udendørsmiljøer. Her er et bålfadsmiljøog et indhegnet miljø, hvor I passende kan sætte et vildmarksbad. Derudover har I et flot græsareal, og fortil har I en kompositterrasse og en carport.

Med nøglerne til Skovvænget 8 bliver I en del af en grundejerforening, hvor der er et godt naboskab med årligt tilbagevendende, sociale arrangementer. Indenfor gåafstand af boligen finder I skole, dagtilbud, indkøb og togstation, hvilket gør det til en praktisk placering for den lille familie.