Halvt dobbelthus nær alle hverdagens nødvendigheder

Kvarteret er kendt for sit gode naboskab, og området har alt, hvad I har brug for, så hvis I skifter adresse til Rhitras Vej 9, er der en dejlig hverdag i vente. Jeres nye hjem udspiller sig i et halvt dobbelthus på en god, lukket grund, der er hegnet ind til hunden og med mulighed for private rammer. Blandt seneste forbedringer er aflukning af en overdækket terrasse, men da huset er fra 2007, får I alle fordelene ved et nyere byggeri.

Karise er et godt valg for børnefamilien, da her er både skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder, og i Karise-hallen venter et attraktivt foreningsliv. Et andet plus er togstationen, som I kommer til at bo mindre end halvanden kilometer fra i et roligt område, hvorfra I også let kan finde til skovens idyl.

Der er gulvvarme over alt i huset, og derudover bør I også bemærke de mange lækre materialevalg. Her er blandt andet sort granitbordplade og matchende sorte gulvfliser i køkkenet samt lysdæmpning i en stor del af boligen, dog undtaget værelserne. Grundplanen er på samme vis fordelagtig, da I kan samle familien i et flot køkken-alrum, der er rummeligt med tidløst interiør og dør til haven. Videre er køkken-alrummet forbundet med stuen, som imponerer med loft til kip samt en fin karnap og adgang til udestuen, der forlænger sommeren. De tre værelser er optimalt fordelt i huset, da I får mulighed for at etablere en forældreafdeling med nem adgang til bryggerset og badeværelset med brus.

Haven er nem at holde med fliseterrasser og græsplæne. Oasen har plads til legende børn, og fortil er der både en carport og et isoleret skur til opbevaring eller hobbyer.

Er det jeres boligdrøm - kontakt os for en fremvisning.