Gennemmoderniseret ejendom med et væld af muligheder

Vennerne og familien har allerede fået besked. Adressen Pushusvej 5, 4640 Faxe er noteret, og forventningerne stiger i takt med, at I nærmer jer denne exceptionelle landejendom, der utvivslomt bliver næste kapitel i jeres boligeventyr. Her emmer moderne takter ud af hver en krog sammen med nøje udvalgte materialer. Det hele afspejler et utrætteligt fokus på kvalitet, komfort og funktionalitet via istandsættelser siden 2016.

Bilen triller ind i indkørslen, mens det nydelige farvespil mellem hvide facader og rødt tegltag omslutter jer, når tre bygninger toner frem og forkæler med ekstra kvadratmeter. I det ene finder I halvandet plan med et disponibelt rum, et værelse, et badeværelse og et vaskerum, mens den anden bygning fra 2019 byder på en garage, teknikum, en gildesal med et flot Invita-køkken og et disponibelt rum. Her kan herrefrokosten, børnefødselsdagene eller madklubben blive omgivet af smukke rammer.

I er nået til stuehuset og står nu i køkken-alrummet. Fingrene glider over den elegante bordplade i svensk granit som induktionskogepladen med integreret emfang går i ét med. Imens giver hvide, udskårne Invita-fronter et nordisk islæt i kombination med et svensk, fuldlimet, mørkt egetrægulv. Gulvet fortsætter i stuen ved siden af, hvor lyset uhindret strømmer ind på en rå stenvæg.

Et depotrum, et bryggers og et badeværelse fuldender etagen, og valget af granit skinner igennem igen. Tre værelser optager førstesalen, og et walk-in-closet afrunder kvadratmeterne.

Ude er haven belagt med granit og 400 kvadratmeter breder sig som terrassearealer med de mest udsøgte forudsætninger for afslapning under solens varme. Grunden i sig selv råder over cirka 3,6 hektar, hvoraf omtrent 3 hektar er bortforpagtet agerjord. Dette præger jeres umiddelbare nærmiljø suppleret af skov og masser af ro. Børnehave og friskole venter de yngste familiemedlemmer knap fem kilometer væk, mens I har seks kilometer til indkøb.