Charmerende og rummelig villa i Faxe

På en ugeneret adresse i Faxe ligger denne dejlige villa i halvandet plan med et kælderrum og et tilhørende anneks på 48 m2 med mulighed for liberalt erhverv. Her kan I se frem til et rummeligt hjem bestående af flere stuer, et spisekøkken, tre værelser, stort kontor/bibliotek, et gæstetoilet, strygerum, et bryggers og et badeværelse. Glæd jer også til den vidunderlige have med hyggelige terrasser.

Med adresse på Præstøvej 74 får I ikke langt til alle hverdagens nødvendigheder. I en radius af knap halvanden kilometer finder I således Rolloskolen, daginstitution, indkøb og svømmehal, mens bussen kører få skridt fra hoveddøren. De naturskønne omgivelser byder desuden på marker, skov og åløb.

Villaen fra 1902 ligger tilbagetrukket fra vejen og toner frem med en skagengul facade, der prydes af hvidsprossede vinduer og et rødt tegltag. Huset er løbende vedligeholdt gennem årene og fremstår i yderst god stand både ude og inde. Det er også værd at nævne, at der er installeret fibernet.

Indenfor møder I en lys og behagelig atmosfære i alle rum. I de tre stuer, som ligger i forbindelse strømmer sollyset uhindret ind, hvilket især bemærkes i den hyggelige havestue med vindueskarnappen og udgang til terrassen. I køkkenet er der plads til et mindre spisebord og albuerum til madlavningen. Ved siden af bryggerset får I et disponibelt rum, og så afrundes stueplanet af et gæstetoilet.

På første sal udfolder en fin soveafdeling sig med tre rummelige værelser, der alle let lader sig indrette. Heroppe venter jer også et nydeligt badeværelse med en glasafskærmet bruseniche, og til slut får I et kælderrum.

Udenfor kan I glæde jer til den nemme have med smuk og varieret beplantning, som skærmer godt af og sikrer privatliv. Herude kan I nyde sommeren på de dejlige terrasser, langs annekset er terrassen overdækket.