Flot villa i Faxe med indholdsrig beliggenhed

Nu kan I få herlige forhold for tilværelsen i Faxe. Denne pragtfulde villa nær by, natur og alt til familielivet venter nemlig på jer!

Ejendommen består af 2 bygninger. Villaen på 130 veldisponerede kvadratmetre, plus 15 kvadratmeter opvarmet havestue og garagebygningen på 35 kvadratmeter samt en delvis lukket redskabsrum.
Glæd jer til at bo for enden af en lukket vej tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Familien med børn kan finde sig godt til rette her, hvor Østskolen afd. Rollo befinder sig blot 500 meter fra matriklen, ligesom mindre børn kan blive afleveret tæt på hjemmet. Derudover får I let til sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder og ikke mindst betagende natur i skovene omkring byen og langs kysten ved Faxe Bugt. Dertil kan I nyde udelivet på ejendommens terrasser og i den parklignende have.

Huset på Ny Strandvej 20 fremstår særdeles velholdt og idyllisk med gråmalet facade og sort tegltag med kvist. Træder I inden døre, møder I et indbydende interiør med en behagelig atmosfære, hvor moderne faciliteter gør sig bemærket.
Køkken-alrummet og stuen udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I kan kaste jer over gastronomiske udfoldelser i det stilrene Biga-køkken og samtidig nyde sociale stunder om den centrale ø. Dagligstuen giver jer god plads til indretningen og
fremtræder også som et fortræffeligt sted at samles. Her bemærkes et fortrinligt lysindfald, der strømmer ind fra den glasinddækkede havestue. Havestuen er energirenoveret i 2016 og opvarmet med gulvvarme.

Stueetagen rummer endvidere et badeværelse med bruseniche, mens tre gode værelser står til rådighed på førstesalen. Desuden et flot flisebadeværelse.
Garagebygningen er indrettet med værkstedsrum mod vejen, med bl.a. 380V stik, flere 220V stikkontakter og filebænk. Endvidere opvarmet opbevaringsrum med skabsvæg og klinkegulv samt vaske- og fyrrum, ligeledes med klinkegulv. Mod den bagerste gavl en overdækket carport for opbevaring af haveredskaber, havetraktor. mv.

Frisk luft og solstrejf finder I på de velplacerede terrasser, der har forskudte niveauer, og orienterer sig mod syd og vest. Den store hjørnegrund tilbyder derudover en parklignende have med rigeligt plads til børneleg og sommerfester.

Det er besluttet at der kommer fjernvarme til området - pris for tilslutning udgør kr. 10.000,- Se mere her: https://www.danskfjernvarme.dk/aktuelt/nyheder/arkiv/2022/220124-fjernvarmen-får-et-prisdyk-i-faxe-by