Flot villa i Faxe med indholdsrig beliggenhed

Nu kan I få herlige forhold for tilværelsen i Faxe. Denne pragtfulde villa nær by, natur og alt til familielivet venter nemlig på jer, og I kan glæde jer til 130 veldisponerede kvadratmeter. Dertil kan I nyde udelivet på terrassen og i haven.

Glæd jer til at bo for enden af en lukket vej tæt på alle hverdagens fornødenheder. Familien med børn kan finde sig godt til rette her, hvor Østskolen afd. Rollo befinder sig blot 500 meter fra matriklen, ligesom mindre børn kan blive afleveret tæt på hjemmet. Derudover får I let til sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder og ikke mindst betagende natur i skovene omkring byen og langs kysten ved Faxe Bugt.

Huset på Ny Strandvej 20 fremstår særdeles velholdt og idyllisk med gråmalet facade og sort tegltag med kvist. Træder I inden døre, møder I et indbydende interiør med en behagelig atmosfære, hvor moderne faciliteter gør sig bemærket.

Køkken-alrummet og stuen udgør boligens primære opholdsmiljøer, hvor I kan kaste jer over gastronomiske udfoldelser i det stilrene Biga-køkken og samtidig nyde sociale stunder om den centrale ø. Dagligstuen giver jer god plads til indretningen og fremtræder også som et fortræffeligt sted at samles. Her bemærkes et fortrinligt lysindfald, der strømmer ind fra den glasinddækkede havestue. Havestuen er energirenoveret i 2016.

Stueetagen rummer endvidere et badeværelse med bruseniche, mens tre gode værelser står til rådighed på førstesalen. I tilgodeses af yderligere et badeværelse heroppe. Til huset hører også et udhus med et bryggers og to disponible rum.

Frisk luft og solstrejf finder I på den velplacerede terrasse, der har forskudte niveauer og orienterer sig mod syd og vest. Den store hjørnegrund tilbyder derudover en omfangsrig have med rigeligt plads til børneleg og sommerfester.