Velindrettet villa med fuld kælder centralt i Faxe

På en rolig vej helt centralt i Faxe nær alle hverdagens behov ligger denne skønne og velholdte villa, som nu kan blive jeres. Her venter jer 127 m2 i stueplan fordelt over en lys stue, et køkken-alrum, tre værelser og et badeværelse. Dertil supplerer den yderst anvendelige kælder med samme antal kvadratmeter. Glæd jer også til haven med en solrig terrasse.

Beliggenheden bliver nærmest ikke bedre i Faxe, for der er faktisk gåafstand til det meste. I en radius af blot én kilometer finder I både skole, daginstitution, indkøb, apotek, busstoppested samt idrætshal og svømmehal ved Faxe Stadion. Derudover tager det under ti minutter på cyklen til Faxe Syd Station, og på samme tid når I Sydmotorvejen i bil.

Villaen fra 1955 er opført med en rød murstensfacade, der prydes af hvidsprossede vinduer og døre. Den store fliseindkørsel er lagt i 2021, og for enden heraf får I en garage med tilhørende værksted og direkte indgang til kælderen.

Indenfor begynder rundturen i stuen med en hyggelig atmosfære og et dejligt lysindfald fra det høje vinduesparti og døren ud til terrassen. Her kan familien samles i det bløde møblement, og via de franske døre er der videre forbindelse til køkken-alrummet, hvor I nemt får plads til langbordet. I kan ligeledes se frem til et rummeligt soveværelse, to værelser og et pænt badeværelse med brus.

Kælderen byder ind med en masse brugbare bonuskvadratmeter, og her venter jer fire disponible rum, et bryggers, et badeværelse med en muret bruseniche samt et fyrrum, hvor vasketøjet kan tørre.

I sommerhalvåret vil I helt sikkert tilbringe en masse tid i haven med en græsplæne omkranset af træer og en høj hæk, så I kan sidde ganske ugeneret på den vestvendte fliseterrasse, som bliver færdiganlagt i sommeren 2022.