Flot familievilla centralt i Faxe - Lave energiudgifter!

Leder I efter et nyt hjem med en god planløsning i rolige omgivelser tæt på alle de ting, der får hverdagens puslespil til at gå op? Så bør I se nærmere på denne dejlige villa i Faxe.

Den røde murstensvilla fra 1955 byder på hele 174 m2 fordelt over halvandet plan og indeholder et stort opholdsrum bestående af køkken-alrum og stue, og derudover er der et bryggers med adgang til et vaskerum i kælderen, hele fem værelser og et badeværelse samt et gæstetoilet. Både inde og ude byder boligen på moderniseringer, heriblandt det engoberede Hollander-lerteglstag fra 2015 og løbende udskiftning af samtlige vinduer til Ideal Combi-vinduer.

Indenfor bliver I mødt af det store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, der tilsammen giver et hyggeligt opholdsmiljø. Det rummelige HTH-køkken fra 2018 danner rammerne for madlavningen, og går I videre ind i alrummet og stuen, bliver I mødt af et gavmildt lysindfald og et rum, der kan huse store som små selskaber. Både stue og spisestue har gulvvarme.

Førstesalen gemmer på tre værelser i pæne størrelser og husets badeværelse, som har et hvidt HTH-møbel og et bruseafsnit. I det oplagte forældresoveværelse får I en fin altan mod syd med en god udsigt.

Kom med udenfor og oplev det herlige terrassemiljø på den delvist fritlagte træterrasse i mahogni, hvor I får god plads til selskaber og kan nyde haven og solens sidste stråler. Til hjemmet hører desuden en delvist lukket carport.

Med denne skønne villa på den rolige vej kan I glæde jer til at bo i gåafstand til diverse idrætsforeninger og andre kulturelle tilbud, Østskolen, daginstitution og indkøbsmuligheder, som alt sammen kan nås via stisystemer. Derudover ligger Faxe Kalkbrud, skønne skove og dejlige badestrande kun få minutters kørsel fra jeres hjem.