Nybygget parcelhus i Faxe Ladeplads

I skønne Faxe Ladeplads tæt på skov, strand og vand får I nu muligheden for at flytte ind i dette nybyggede parcelhus.
Huset byder på en yderst funktionel indretning og aldeles veludnyttet. Fra ejendommen er man i kort afstand til god skole, daginstitutioner, indkøb, sportshal og idrætsplads.

Hvorfor bo i ældre huse med vedligeholdelse hvert år, når man til samme pris kan bo i nyt hus med gulvvarme overalt, topisoleret, og uden meget vedligeholdelse de næste mange år.

Boligerne bliver opført i mursten, betontegltag og energivenlig opvarmning. Desuden super lavenergiruder overalt. Boligerne er på veludnyttede 150 kvm og funktionelt indrettet med entré/fordelingsgang, bryggers, badeværelse med bruseniche, åbent køkken i forbindelse med dejlig lys stue hvorfra man har udgang til have, soveværelse med eget badeværelse med bruseniche, kontor og 2 børneværelser.

Derudover får I 46 kvm carport med indbygget skur.

Opvarmes med luft til vand varmepumpe.

De 2 parcelhuse opføres af lokal bygherre i samarbejde med kun lokale håndværkere - Jeres tryghed for et godt og solidt stykke arbejde!

Vi står klar alle ugens dage til en fremvisning af de flotte boliger, så tøv ikke med, at kontakte Werner Boliger allerede nu!