Flot og stor villa i skønne omgivelser nær Karise

Velkommen til villaen på Karisevej 163, hvor børnefamilien får de mest vidunderlige rammer om hverdagens gøremål og fritidens festligheder. Både ude og inde får I nogle skønne opholdsmiljøer, som er velholdte, indbydende og lige til at flytte ind i.

Med et hjem på denne adresse er der højt til loftet og langt til naboerne. Dog kan I se frem til det fremragende fællesskab, der er mellem naboerne langs Østerskovvej. Blot fem minutters kørsel fører jer til enten Karise eller Druestrup, hvor dagtilbud, skole og indkøbsmuligheder står til rådighed.

Hele boligen emmer af gode valg og løsninger, så I kan blandt andet se frem til fibernet, jordvarmeanlæg fra 2017 og førstesalen, der blev istandsat samme år, mens tagterrassen fik ny belægning i 2020.

I skal glæde jer til at opleve de 217 kvadratmeter indenfor, der strækker sig over halvandet plan. Stueplanet byder på et værelse, to stuer en suite og et stort Invita-køkken samt et gæstetoilet, et bryggers og et viktualierum. Dertil kommer også en carport og ej at forglemme udhuset med den gedigen slyngelstue. Førstesalen rummer endnu en stue, tre værelser samt et badeværelse med bruseniche og badekar. Kronen på værket heroppe er uden tvivl den 70 kvadratmeter store tagterrasse, der giver jer den mest formidable udsigt over markernes vidder og den skønne have.

Grunden er på 5.104 kvadratmeter, så her kan I virkelig få plads at boltre jer på. Børnene kan råbe så højt de vil uden at genere naboerne, og de voksne kan indrette sig med havemøbler på de store terrasser, der sikrer solskin i løbet af hele dagen. Haven byder også på en hyggelig frugtplantage med æbletræer og pæretræer.

Lyder det som et kommende hjem til jer? Så kontakt os allerede i dag.