Lækkert rækkehus med en attraktiv beliggenhed i Karise

I et dejligt kvarter med åbne marker overfor ligger dette indbydende halve dobbelthus, der kun har én sammenhængende nabo. Huset minder derfor mest af alt om en villa, og indenfor kan I se frem til 115 velindrettede kvadratmeter bestående af en stor stue med forbindelse til køkkenet samt tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Dertil kommer en pragtfuld have med en solrig terrasse. Velkommen til.

Beliggenheden i Karise er rigtig attraktiv, og I finder alt til hverdagen lige i nærheden. Inden for en radius af halvanden kilometer ligger således både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og Karise Station. Endelig tager bilturen til Køge under en halv time.

Det halve dobbelthus fra 2007 toner flot frem med en lys murstensfacade, der kontrasteres af antracitgrå rammer om vinduer og døre. I indkørslen får I en integreret, muret carport, og det er kun via denne, at huset er forbundet med naboen.

Indenfor hersker en indbydende stemning, og i 2021 er der lagt gulve fra Pergo i stuen og på alle værelser. Familiens samvær får skønne rammer i det åben opholdsmiljø, der udgøres af stuen og køkkenet ud i ét. Her strømmer sollyset ind fra flere retninger, og der er masser af plads til at indrette sofasektionen såvel som en spiseafdeling. I kan også vælge at placere spisebordet i det rummelige køkken fra HTH, hvor ovnen er i en behagelig arbejdshøjde.

Videre venter jer tre fine værelser. Derudover råder I over et praktisk bryggers og et dejligt badeværelse med en bruseniche samt inventar fra HTH.

Haven bliver med garanti et af jeres foretrukne opholdssteder om sommeren, for her er virkelig hyggeligt. På plænen kan børnene lege, og så er der højbede til krydderurter og grøntsager. Endelig kan I nyde de solrige dage på terrassen mod vest.