Charmerende rødstensvilla i Faxe

På Guldagervej 9 i Faxe møder I denne fortrinlige og charmerende rødstensvilla, der foruden en attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens gøremål og flot natur også byder på en veldisponeret planløsning i form af blandt andet fire værelser og et stort, lyst opholdsrum. Ude venter en dejlig og solrig have. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fordelagtigt i byen, og fra jeres fremtidige adresse har I hverken langt til det ene eller det andet. Inden for en radius af omtrent halvanden kilometer kan I således tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I er placeret hensigtsmæssigt i forhold til grønne, rekreative arealer og idrætsfaciliteter. I er endvidere tæt på offentlig transport med udmærkede forbindelse med både bus og tog.

Allerede udefra præsenterer villaen sig med et nydeligt udtryk. De røde mursten får selskab af hvidt træværk, og som I træder inden døre, ankommer I til en velkomponeret bolig på 164 kvadratmeter.

I stueplan centrerer hjemmet sig omkring det markante opholdsrum med køkken, alrum og stue i forening. Førstnævnte toner frem med et skarpt design med hvide fronter og sorte bordplader, og i stuen er det især det fortræffelige lysindfald, der kendetegner atmosfæren. Etagen fortsættes af henholdsvis et værelse, et gæstetoilet og et bryggers, som blev istandsat i 2018. Badeværelset på førstesalen blev istandsat i 2019, og sammesteds råder I over tre værelser, som I kan indrette præcis efter jeres behov.

Haven har et anseeligt omfang, og rundt om huset er der anlagt solrige terrasser. Den grønne del af arrangeret med en plæne, flotte bede og dekorative buske, mens I også har en rigtig god garage, der kan anvendes til flere formål.

Kontakt os for en fremvisning.