Landligt beliggende villa i Lyderslev

Nu kan I snart finde jer godt til rette i denne flotte og rummelige villa, hvor en skøn beliggenhed i Lyderslev følger med. Her kan I se frem til at bosætte jer i smukke, landlige omgivelser, ligesom I fra matriklen får udsyn til betagende marker. Boligen på 210 kvadratmeter er opført i 1928 og har rigeligt med plads til den lille såvel som voksende familie.

Ved ankomst præsenterer boligen sig pænt med en grå facade og et sort tag, hvortil I kan parkere bilen i indkørsel eller fortsætte videre ind i carporten.

Som I træder inden døren, fornemmer I straks, at her et dejligt hjem med en behagelig atmosfære, der indbyder til samvær og hygge i det store opholdsmiljø. Her får I glæde af to skønne stuer, hvor der fra den ene er adgang til terrassen. Køkkenet fremtræder flot og funktionelt med en klassisk stil, hvorfra I får det fulde overblik til den tilstødende spiseplads.

Videre indeholder etagen et stort bryggers, hvor der er fint med plads til vaskefaciliteterne, lige såvel som der er god mulighed for ekstra opbevaring af vasketøj. Endelig er der også hele to badeværelser, begge udstyret med en separat bruseniche.

På første sal finder I et soveafsnit med fire værelser, hvor særligt det ene gavner jer med adgang til en hyggelig hems.

Udenfor råder I over en nem og lukket have, der primært består af græs. Her kan I slå jer ned på en af de to terrasser, hvorefter I kan rokere efter et spot af sol eller skygge.

I bosætter jer i den hyggelige by Lyderslev, hvor I er omgivet af gode naboer. I kan spadsere til nærmeste dagligvarebutik på blot fem minutter, mens pasningstilbud og skole findes i de nærliggende byer Spjellerup og Store Heddinge efter en kort køretur på mindre end ti minutter.

Kontakt Werner Boliger for en fremvisning!