Gennemrenoveret murstensvilla i hjertet af Faxe Ladeplads

Velkommen til denne flotte villa på 144 m2 fordelt i halvandet plan med gode rum, rustikke New-Yorker vægge og et tilhørende anneks. Her får I en ejendom, som er gennemrenoveret og indflytningsklar med god mulighed for at indrette efter behov og sætte jeres eget præg. Dertil kommer en beliggenhed med adgang til alle familielivets fornødenheder samt nogle skønne naturomgivelser.

Jeres nye hjem er opført i år 1900 i klassiske røde mursten med høje, hvidmalede vinduesrammer i stueplan og et sort tag med kvist. Husets bagside byder på en tilbygget udestue med en facade af vinduer ud mod haven.

Det første, der møder jer, når I træder ind i hjemmets stueplan, er rå New-Yorker vægge i lange baner, som skaber en fed sammenhæng mellem tre rum, der snildt kan gøre det ud for dejlige stuer med spiseafdeling samt et hobbyrum eller erhverv med egen indgang. Alle beriges de med et herligt lysindfald fra gulv-til-loft vinduer.

Køkkenet er centreret mellem de tre rum, hvilket giver anledning til enten at bevarer det i den fine og funktionelle stand det kommer i, eller til at åbne op til en af de tilstødende stuer for et køkken-alrum med alt hvad der hører til. Der er desuden et toilet, som tilgås fra udestuen.

På den charmerende første sal, med loft til kip og rå, fritlagte bjælker, er et soveværelse og en stor stue med plads til at etablere endnu et værelse samt et lækkert og rummeligt badeværelse med muret bruseafsnit.

Haven sikrer jer nem vedligeholdelse og solrige hyggestunder, mens den omkringliggende natur kalder på lange gåture ved vandet eller i skoven samt udflugter til fine badestrande og til Præstø Fjords rige fugle- og dyreliv. I har indkøb, skole og foreningsliv ved hånden og under 600 meter til Faxe Ladeplads Station og togforbindelse til Roskilde og København.

Kontakt Werner Boliger for en fremvisning alle ugens dage!