Få en naturskøn udsigt og det hele tæt på i Hårlev

I Hårlev får I naturen i baghaven, hvilket betyder, at udsigten fra jeres nye bolig imponerer året rundt. Med adresse i det attraktive bysamfund er alle hverdagsbehov tæt på, og da huset ligger tilbagetrukket fra vejen, skal I glæde jer til en dejlig, privat have. I boligen er der gode, store værelser samt en varm og tør kælder med egen indgang og gulvvarme, hvorfor den kan anvendes på mange måder.

Der er passet godt på huset, men samtidig er der også potentiale for at sætte eget præg på rammerne. Blandt seneste forbedringer kan det dog fremhæves, at soveværelset på første sal blev moderniseret i 2020, mens 2021 stod på nye vindskeder på begge gavle samt en renovering af døråbningerne mellem rummene i kælderen.

Boligen er lys og venlig med mange skønne detaljer og en naturpræget udsigt, som eksempelvis kan nydes fra vinduet ved køkkenvasken. Det tidløse køkken ligger nær de to stuer, som udgør et oplagt spiseafsnit og en ideel dagligstue. Fra den ene er der endda dør til haven. Etagen fuldendes af et toilet og et værelse, mens I på den nydelige førstesal finder yderligere tre store værelser samt endnu et toilet og et badeværelse. I kælderen er der to disponible rum samt et stort fyrrum som pt. benyttes som værksted.

Den nemme have med frugttræer strækker sig mod naturen, mens der foran huset er etableret en hyggelig, afskærmet terrasse. Det er også her I har dobbelt carporten og en fin holdeplads, så der kan findes plads til traileren.

Beliggenheden er først og fremmest naturskøn, men derudover får I fordelen af at have alt til hverdagen nær jer, ligesom et fantastisk sammenhold og mange aktiviteter venter i Hårlev-hallen. Lokalt er der også gode indkøbsmuligheder, bibliotek, station og meget mere, så alt i alt bliver det let at løse det daglige puslespil.