BUD ØNSKES - 195 kvm stor og charmerende villa med udsigt til marker og masser af plads

I udkanten af Faxe med udsigt til åbne marker ligger denne dejlige rødstensvilla i halvandet plan, hvor jeres nye boligkapitel nu kan begynde. Det charmerende hus rummer 195 m2 fordelt over to lyse stuer, et køkken, fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et stort, lyst fyrrum. Hertil hører den pragtfulde have med terrasser, udhus, skure og en rigtig fin hønsegård.

I bosætter jer i et særdeles naturskønt og roligt område med et godt naboskab og et væld af spændende motionsruter langs markerne, i skoven og ved det smukke Faxe Kalkbrud. Derudover er der ikke langt til hverdagens behov i Faxe, som både byder på skole, daginstitution, gode idrætsfaciliteter, togstation, specialbutikker og restauranter.

Villaen fra 1917 præsenterer sig indbydende udefra med en velplejet hæk rundt om den fine forhave med et flisebelagt opholdsareal mod syd. I får tillige en stor carport.

Inden døre ankommer I til den lyse entré med højt til loftet, som fører jer videre rundt i hjemmet, som overalt udfolder sig med et fantastisk lysindfald og charmerende detaljer såsom fritlagte bjælker i lofterne. Fra det nymalede køkken med sorte fronter er der direkte forbindelse til de to skønne stuer med kig til markerne fra den ene.

I stueplan venter også to gode værelser, et nydeligt badeværelse med bruseniche og et gæstetoilet med mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter. Hertil byder førstesalen ind med to rummelige værelser med loft til kip og opvarmet skunkrum med parketgulv og elinstallationer. På børneværelset er der en indbygget sengehytte med to sovepladser samt en skunkhule i værelsets fulde længde.

Fra den ene stue og det yderst anvendelige fyrrum får I adgang til den lukkede have i flere niveauer med bålsted, legemiljø, flere lækroge og terrasser, hvor sommeren kan nydes. Endelig kan hønsegården med et isoleret hønsehus let anvendes til forskellige, mindre dyr.

Der vil blive lagt fjernvarme ind i huset i løbet af 2022.