Idyllisk og charmerende villa ved Dalby

I hyggelige Frenderup et par kilometer syd for Dalby ligger denne flotte stråtækte landvilla. Beliggenheden er idyllisk og landlig, og boligen er veldisponeret med ikke færre end 250 kvadratmeter.

Udenfor venter en stor have og et anneks, perfekt til teenagere, erhverv eller et sæt bedsteforældre.
Ejendommen fremstår charmerende med smukke, åbne mark- og skovlandskaber. Beliggenheden er desuden bekvemt tæt på skole, pasningstilbud, fritidsaktiviteter, boldbaner og indkøb. Alle indenfor en afstand af små 3 kilometer. 7-8 minutters kørsel bringer dig hurtig på motorvejen mod København.

Huset er oprindeligt fra 1880 og har bl.a. fungeret som områdets købmand. Huset har gennemgået løbende istandsættelse, stråtaget er opfrisket i 2018, udendørs træværk er malet i 2020, tag på anneks er renset og malet i 2020. I 2021 blev huset tilkoblet det offentlige kloaksystem.
Der er desuden fiberbredbånd på hele ejendommen, så den store familie kan både game og streame uden at slås.

Indenfor finder man tre stuer i stueplan, den ene med brændeovn, med godt lysindfald fra hvide, sprossede vinduer. Indretningsmulighederne er mange og køkkenet fremstår i et enkelt design.
Derudover entre, badeværelse og bryggers. På førstesalen finder man et stort soveværelse, 2 værelser, et toilet samt et stort repos/kontor.

Haven er hovedsageligt anlagt med græs og omkranset af høje træer. Stor solrig terrasse med god plads til grill og hygge.

Annekset har en fuld funktionel bolig med veludstyret køkken, værelser og stue. På grunden er desuden en carport, en stor gårdsplads samt værksted og et skur.

Kontakt Werner Boliger for en fremvisning!