Helt fantastisk villa med unik beliggenhed i Faxe

I et fredet naturområde på en 16.907 m2 stor grund i Faxe ligger denne smukke, gule villa fra 1887 i halvandet plan med et rødt tegltag. Indenfor byder boligen på 220 m2 (excl. udestue), der er fordelt over et køkken-alrum, 2 stuer, spisestue, to badeværelser, bryggers og fire værelser samt en udestue. Udenfor venter jer en fantastisk have og en herlig udsigt til Blåbæk vand- og vindmølle.

Portene i garagen er skiftet i 2021, og alle døre og vinduer er skiftet i 2016. Et af de første rum, der møder jer, er det fine køkken-alrum, der er opført i hvide, stilrene, grebsfrie JKE Design-elementer, der komplementeres flot af den lyse silgranitbordplade. Køkkenet er med klinkegulv og gulvvarme, og de synlige bjælker tilfører boligen en charmerende stemning. Videre finder I hjemmets stuer, som udover en hyggelig pilleovn er forsynet med massive plankegulve. Herfra har I det skønneste kig til søen og møllen. Stueplan fuldendes af et pænt flisebadeværelser med to håndvaske og et praktisk bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter.

På førstesalen har I fire gode værelser, der alle har indbyggede skabe samt et dejligt walk-in closet i soveværelset. Værelsesafdelingen er tæt forbundet med husets andet badeværelse, der fremstår lyst og indbydende. Glæd jer til at gå på opdagelse på den store grund, hvor I finder mange dejlige frugttræer.

De store græsarealer skaber rammerne for fællesaktiviteter for børnene, alt imens de voksne sætter sig til rette på den store og solrige fliseterrasse og nyder udsigten til søen og de åbne vidder. I finder desuden en dobbeltgarage på 120 m2 med automatiske Hörmann porte, et stort værksted samt en lade på 161 m2.

I bosætter jer omtrent en kilometer fra skole, daginstitution, de daglige indkøb og mange idræts- og aktivitetstilbud. Efter yderligere en kilometer når I byens centrum, hvor I kan nyde godt af det hyggelige butiksliv. I befinder jer halvanden kilometer fra Rosendal Gods med skøn tilhørende skov og natur, og under fem kilometer fra vandet og skønne badestrande.