Rummelig villa på en stor grund omgivet af marker

På Atterupvej 7 i stationsbyen Tokkerup mellem Karise og Faxe ligger denne rummelige villa ganske idyllisk omgivet af åbne marker og skov. Her får I et væld af muligheder for at skabe drømmehjemmet, ligesom udbygningerne og grunden på hele 17.125 m2 kan bruges til alt fra dyrehold til pladskrævende hobbyer. Boligen fordeler sig over halvandet plan og rummer 222 m2. Dertil kommer en dejlig have.

Beliggenheden udmærker sig først og fremmest ved de naturskønne og rolige omgivelser, som bliver baggrundskulissen for jeres tilværelse. Derudover er det et kæmpe plus, at der blot er knap 800 meter til Tokkerup Station med tog til blandt andet Køge. Endelig finder I alle hverdagens gøremål i enten Karise eller Faxe, som nås i bil på ti minutter.

Den oprindelige del af huset er opført i 1908 og har siden fået en tilbygning. Foruden stuehuset får I flere udbyginger heriblandt en gammel stald med kombineret garage, værksted og lagerbygning samt et decideret maskinhus og en gammel svinestald. Jorden er udlagt med kornavl, og der er rig mulighed for eksempelvis hestehold.

Indenfor i hjemmet kan I se frem til en vinkelstue, som har videre forbindelse til endnu en stue og det pæne, rummelige køkken med hvide, udskårne fronter. Der er dermed masser af plads til familiens samvær og gæster ved festlige lejligheder. I stueplan venter også et bryggers, to badeværelser og et værelse. Hertil supplerer førstesalen med tre værelser og et stort toilet.

Haven er anlagt med en græsplæne omgivet af flere høje træer og buske med blomster, så der er flere små hyggekroge. Herude kan I nyde sommeren i ro og mag med udsigt til de kønne vidder.

Kan I se det for jer? Så kontakt os i dag for en uforpligtende fremvisning.