Anbefalinger

 • Skrevet den 17 maj 2022
  Vi fik anbefalet Mads Werner fra flere i omgangskredsen. Vi havde i forvejen haft mæglere fra to andre kæder til at vurdere vores hus, men da Mads kom på besøg, var der ingen tvivl om, at han skulle være vores ejendomsmægler. Han lagde kortene på bordet fra start, tog os igennem processen trin for trin, og hele stemningen var bare familiær, tryg og virkelig behagelig. De andre mæglere havde måske brugt en halv time hos os, men med Mads flød samtalen, og han endte med at være der flere timer.

  Læs mere • Skrevet den 17 maj 2022
  Jeg fik Werner Boliger til at sælge mit hus, og det viste sig at være det helt rigtige valg. Jeg havde hørt godt om både Mads og Louise fra bekendte, der havde brugt dem som mæglere til deres eget hussalg. I forvejen vidste jeg også, at Mads er en dygtig sælger. Efter min mening virker det som om, at Werner Boliger er længere fremme end andre - både når det gælder sociale medier og annoncering, men også når det kommer til deres fysiske rammer. Deres kontorlokaler er super fede, og man føler sig virkelig velkommen. Derudover må jeg bare sige, at de går den ekstra mil.

  Læs mere • Skrevet den 17 maj 2022
  Nogle venner anbefalede os at kontakte Mads, da vi skulle sælge vores hus, og det er vi rigtig glade for, at vi gjorde. Han er virkelig flink og hjælpsom, og det samme kan helt sikkert siges om Louise. Vi følte, at vi altid var deres førsteprioritet, selv hvis vi ringede om en eller anden bagatel. De har mødt os med ærlighed og venlighed, og hele vejen igennem har de taget sig tiden til at være der for os. Det synes vi bare er en kæmpe forskel fra andre ejendomsmæglere, som måske helt glemmer at ringe tilbage.

  Læs mere • Skrevet den 04 apr 2022
  Vi fik anbefalet fra en bekendt at lade Werner Boliger stå for salget af vores hus. Flere andre mæglere havde været ude for at vurdere vores hus, og da Mads så kiggede forbi, skilte han sig ud på en god måde. Han var så nærværende og rar at snakke med, og der var en afslappet stemning, hvor han ikke prøvede at imponere, men mødte os i øjenhøjde.

  Læs mere • Skrevet den 04 apr 2022
  Vi havde egentlig sat vores planer om hussalg på pause efter at have haft kontakt til forskellige mæglere. Men så stødte vi på Mads oppe i byen. Vi havde mødt ham før, og han fortalte, at han havde startet sin egen forretning. Derhjemme blev vi hurtigt enige om, at Werner Boliger skulle sælge vores hus. Vi følte bare, at kemien var der lige fra starten. Både Mads og Louise er så nærværende, og vi har kun positive ting at sige om dem.

  Læs mere • Skrevet den 21 jan 2022
  Never give up. Det må helt sikkert være Werner Boligers motto. De overtog min bolig fra en anden ejendomsmægler og må sige at fremvisningerne steg markant derefter. Der var midt i forløbet en underskrift på en købsaftale, hvor køber brugte bankforbeholdet til at springe fra. Jeg blev noget trist, men Louise og Mads lovede mig at huset var solgt inden jul og ganske rigtigt, én måned inden jul så var boligen solgt.

  Læs mere • Skrevet den 13 dec 2021
  Vi har været fuldt ud tilfredse med salgsprocessen og den store hjælp vi har fået hos Werner Boliger. Da vi skulle sætte huset til salg, havde vi udover Werner Boliger, også en anden mægler ude på en salgsvurdering. Vi kunne mærke, at uanset pris, var det uden tvivl Mads og Louise der skulle stå for salget. Vi har sat stor pris på, at det ikke bare var et hussalg for dem. Vi har tydeligt kunne mærke, at både Mads og Louise har sat en ære i, at sætte den rigtige pris, sælge vores hus og følge salget helt til dørs.

  Læs mere • Skrevet den 10 nov 2021
  Vi har i vores søgen på vores næste hjem set mange ejendomme med forskellige ejendomsmæglere. Da vi kom ud til en fremvisning med Mads, følte vi med det samme, at vi var hjemme, og at vi var i hænderne på en dygtig og meget behagelig ejendomsmægler. Vi havde følelsen af, at det var Mads’ egen bolig han skulle sælge, og man kunne virkelig mærke hans passion, energi og engagement.

  Læs mere • Skrevet den 05 nov 2021
  Werner Boliger fik vores nye hjem til salg, efter ti minutter have vi booket en fremvisning, og efter første fremvisning var vi solgte. Vi købte huset til prisen, og Mads er uden tvivl en yderst dygtig, dedikeret og kompetente ejendomsmægler at have ved hånden.

  Læs mere • Skrevet den 18 okt 2021
  Da vi skulle sælge vores hjem, var det vigtigt for os at have en ejendomsmægler, som vi havde tillid til, og det følte vi med det samme, at vi havde med Mads og Louise. De har hele vejen holdt os i hånden, og hvis der har været noget, så har de været åbne omkring tingene, og de har kontinuerligt fuldt tingene til dørs, hvilket har givet os en enorm tryghed.

  Læs mere