Anbefalinger

 • Skrevet den 25 jul 2022
  Da vi skulle sælge vores hjem vidste vi, at vi ville bruge Mads og Louise, da de er to behagelige mennesker, og det føles som at være en del af deres familie, når man er i deres hænder. De kender området ud og ind og har et stort netværk, hvilket var meget vigtigt for os.

  Læs mere • Skrevet den 25 jul 2022
  Jeg har kun rosende ord at sige om Mads, for han er bare til stede hele vejen igennem processen. Jeg har tidligere været gennem et hussalg, der trak ud i flere år, så da jeg skulle sælge mit hjem, foreslog min søn at kontakte Mads.

  Læs mere • Skrevet den 15 jul 2022
  Da vi havde Mads ude og vurdere vores hus sidste sommer, var der bare en rigtig god kemi. Vi kendte også andre, der havde solgt igennem Werner Boliger, så vi havde god tillid til ham fra starten. Når vi havde spørgsmål, havde Mads altid svarene, og vi har altid kunne få fat i ham på alle tider af døgnet. Det var bare meget professionelt. Da vi skulle købe et nyt hus, bad vi også Mads om at hive fat i os, hvis der dukkede noget op på markedet til os.

  Læs mere • Skrevet den 15 jul 2022
  Jeg fik anbefalet Mads Werner af min bror, som også havde solgt et hus gennem Werner Boliger. Det var mit barndomshjem, jeg skulle sælge, så jeg havde det lidt svært med det, men Mads var bare så dygtig og meget personlig under møderne, så han satte sig godt ind i min situation. Der er en virkelig god atmosfære, så snart man træder ind hos Werner Boliger, og det føles mere afslappende end hos andre mæglere.

  Læs mere • Skrevet den 17 maj 2022
  Vi fik anbefalet Mads Werner fra flere i omgangskredsen. Vi havde i forvejen haft mæglere fra to andre kæder til at vurdere vores hus, men da Mads kom på besøg, var der ingen tvivl om, at han skulle være vores ejendomsmægler. Han lagde kortene på bordet fra start, tog os igennem processen trin for trin, og hele stemningen var bare familiær, tryg og virkelig behagelig. De andre mæglere havde måske brugt en halv time hos os, men med Mads flød samtalen, og han endte med at være der flere timer.

  Læs mere • Skrevet den 17 maj 2022
  Jeg fik Werner Boliger til at sælge mit hus, og det viste sig at være det helt rigtige valg. Jeg havde hørt godt om både Mads og Louise fra bekendte, der havde brugt dem som mæglere til deres eget hussalg. I forvejen vidste jeg også, at Mads er en dygtig sælger. Efter min mening virker det som om, at Werner Boliger er længere fremme end andre - både når det gælder sociale medier og annoncering, men også når det kommer til deres fysiske rammer. Deres kontorlokaler er super fede, og man føler sig virkelig velkommen. Derudover må jeg bare sige, at de går den ekstra mil.

  Læs mere • Skrevet den 17 maj 2022
  Nogle venner anbefalede os at kontakte Mads, da vi skulle sælge vores hus, og det er vi rigtig glade for, at vi gjorde. Han er virkelig flink og hjælpsom, og det samme kan helt sikkert siges om Louise. Vi følte, at vi altid var deres førsteprioritet, selv hvis vi ringede om en eller anden bagatel. De har mødt os med ærlighed og venlighed, og hele vejen igennem har de taget sig tiden til at være der for os. Det synes vi bare er en kæmpe forskel fra andre ejendomsmæglere, som måske helt glemmer at ringe tilbage.

  Læs mere • Skrevet den 04 apr 2022
  Vi fik anbefalet fra en bekendt at lade Werner Boliger stå for salget af vores hus. Flere andre mæglere havde været ude for at vurdere vores hus, og da Mads så kiggede forbi, skilte han sig ud på en god måde. Han var så nærværende og rar at snakke med, og der var en afslappet stemning, hvor han ikke prøvede at imponere, men mødte os i øjenhøjde.

  Læs mere • Skrevet den 04 apr 2022
  Vi havde egentlig sat vores planer om hussalg på pause efter at have haft kontakt til forskellige mæglere. Men så stødte vi på Mads oppe i byen. Vi havde mødt ham før, og han fortalte, at han havde startet sin egen forretning. Derhjemme blev vi hurtigt enige om, at Werner Boliger skulle sælge vores hus. Vi følte bare, at kemien var der lige fra starten. Både Mads og Louise er så nærværende, og vi har kun positive ting at sige om dem.

  Læs mere • Skrevet den 21 jan 2022
  Never give up. Det må helt sikkert være Werner Boligers motto. De overtog min bolig fra en anden ejendomsmægler og må sige at fremvisningerne steg markant derefter. Der var midt i forløbet en underskrift på en købsaftale, hvor køber brugte bankforbeholdet til at springe fra. Jeg blev noget trist, men Louise og Mads lovede mig at huset var solgt inden jul og ganske rigtigt, én måned inden jul så var boligen solgt.

  Læs mere